• Prvomajska 50, 26320 Banatski Karlovac
  • office@timdoo.rs

Vesti

25. Maj 2019.

 

ZAPOSLENI U KOMPANIJI TIM doo OBELEŽILI TRI DECENIJE POSLOVANJA

Ove godine navršava se tri decenije od začetka privatne inicijative porodičnog tandema Simonović – Vlahović, koji će i iznedriti kompaniju TIM doo. Poslovni jubilej kompanija je obeležila u krugu svojih zaposlenih, u petak 24. maja 2019. godine. Tom prilikom kolegama koji imaju radni staž duži od 15 godina u kompaniji, generalna direktorka Milica Vlahović uručila je plakete za doprinos i lojalnost.

Dobitnici plaketa su: Radiša Jovanović, Vujo Vlahović, Mihajlo Nešić, Olivera Prostran, Eufrozina Broštenjanc, Đurica Petrović, Ljubinko Bićanin, Danijela Bogdanović, Dragan Tanasković i Miloš Cukavac.

Od svojih skromnih početak do danas, kompanija TIM je izrasla u ozbiljnog privrednog subjekta i lidera u oblasti proizvodnje polietilenskih ambalaža, a o tome svedoče sledeće činjenice: 108 zaposlenih u kompaniji, savremeni proizvodni tehnološki park, proizvodni kapaciteti koji danas idu i do 1300 tona na mesečnom nivou, veliki broj referentnih klijenata i pre svega – nastojanje da se targetiranom tržištu obezbedi što kvalitetniji proizvod.
U budućnosti nas očekuje ne samo povećanje volumena proizvodnje, već svakako i proširenje liste klijenata, intezivniji prodor na strana tržišta, ali i proširenje proizvodnog portfolia.

 

21. Mart 2019.

U četvrtak, 21. marta u posetu su nam bila dečica iz predškolske ustanove „Poletarac“ iz Banatskog Karlovca. Gosti su sjajni, ali je povodo njihovog dolaska vrlo zanimljiv. Naime, već u predškolskom uzrastu vaspitači ih edukuju o procesu reciklaže. Oni zajedno i učestvuju u projektima koji se odnose na recikliranje, pa se čak međusobno i takmiče i bore za nagrade.

Stručni saradnici kompanije Tim doo, koja se u okviru svoje osnovne delatnosti proizvodnje polietilenskih ambalaža bavi i recikliranjem sekundarnih sirovana, te proizvodnjom folije upravo od regranulata, sa velikim zadovoljstvom dele svoja iskustva i znanja, pa čak i sa najmlađima na nivou koji je za njih prihvatljiv. Takođe, naše najmlađe sugrađane – predškolce upoznali smo i sa procesom proizvodnje kesa i folija. Za njih su posebno bile zanimljive kese koje viđaju u prodavnicama.

Sa radošću smo i dočekali i ispratili naše male goste i njihove vaspitače. Posebno nam je zadovoljstvo što vaspitači posvećuju pažnju edukaciji dece o procesu recikliranja već u najranijem periodu, kada je i pravo vreme za formiranje svesti o značaju čuvanja životne sredine i štednji resursa.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija.

01. Oktobar 2018.

Početak oktobra 2018. godine značajan je za našu kompaniju: naš tehnološki park za proizvodnju dobio je novog člana – jedan od najsavremenijih petoslojnih ekstrudera – COEX 2700. Kako bi ova gigantska mašina našla svoje mesto, prethodno je izgrađena naša najveća proizvodna hala.
Zahvaljujući novoj mašini, dobili smo priliku i da proširimo proizvodni asortiman i zadovoljimo sofisticirani deo tržišta za koji će se raditi petoslojni filmovi.

COEX 2700 – novi petoslojni ekstruder u našem tehnološkom parku