Specijalni gosti u našem pogonu

Specijalni gosti u našem pogonu

U četvrtak, 21. marta u posetu su nam bila dečica iz predškolske ustanove „Poletarac“ iz Banatskog Karlovca. Gosti su sjajni, ali je povodo njihovog dolaska vrlo zanimljiv. Naime, već u predškolskom uzrastu vaspitači ih edukuju o procesu reciklaže. Oni zajedno i učestvuju u projektima koji se odnose na recikliranje, pa se čak međusobno i takmiče i bore za nagrade.

Stručni saradnici kompanije Tim doo, koja se u okviru svoje osnovne delatnosti proizvodnje polietilenskih ambalaža bavi i recikliranjem sekundarnih sirovana, te proizvodnjom folije upravo od regranulata, sa velikim zadovoljstvom dele svoja iskustva i znanja, pa čak i sa najmlađima na nivou koji je za njih prihvatljiv. Takođe, naše najmlađe sugrađane - predškolce upoznali smo i sa procesom proizvodnje kesa i folija. Za njih su posebno bile zanimljive kese koje viđaju u prodavnicama.

Sa radošću smo i dočekali i ispratili naše male goste i njihove vaspitače. Posebno nam je zadovoljstvo što vaspitači posvećuju pažnju edukaciji dece o procesu recikliranja već u najranijem periodu, kada je i pravo vreme za formiranje svesti o značaju čuvanja životne sredine i štednji resursa.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija.

Ostale Vesti