Zaposleni u kompaniji TIM doo obeležili tri decenije poslovanja

Zaposleni u kompaniji TIM doo obeležili tri decenije poslovanja

Ove godine navršava se tri decenije od začetka privatne inicijative porodičnog tandema Simonović – Vlahović, koji će i iznedriti kompaniju TIM doo. Poslovni jubilej kompanija je obeležila u krugu svojih zaposlenih, u petak 24. maja 2019. godine. Tom prilikom kolegama koji imaju radni staž duži od 15 godina  u kompaniji, generalna direktorka Milica Vlahović uručila je plakete za doprinos i lojalnost.

Dobitnici plaketa su: Radiša Jovanović, Vujo Vlahović, Mihajlo Nešić, Olivera Prostran, Eufrozina Broštenjanc, Đurica Petrović,  Ljubinko Bićanin, Danijela Bogdanović, Dragan Tanasković i Miloš Cukavac.

Od svojih skromnih početak do danas, kompanija TIM je izrasla u ozbiljnog privrednog subjekta i lidera u oblasti proizvodnje polietilenskih ambalaža, a o tome svedoče sledeće činjenice: 108 zaposlenih u kompaniji, savremeni proizvodni tehnološki park, proizvodni kapaciteti  koji danas idu i do 1300 tona na mesečnom nivou, veliki broj referentnih klijenata i pre svega - nastojanje da se targetiranom tržištu obezbedi što kvalitetniji proizvod.

U budućnosti nas očekuje ne samo povećanje volumena proizvodnje, već svakako i proširenje liste klijenata, intezivniji prodor na strana tržišta, ali i proširenje proizvodnog portfolia.

Ostale Vesti